Färgglada ekologiska barnkläder från DUNS

Färger är viktiga både för stora och små. Vi på LotusEco älskar färger och en av våra ambitioner är att stimulera våra kunder till att våga mer när det kommer till färger. Förhoppningsvis har vi lyckats förmedla detta med vårt klädsortiment. Dystra färger har människor fått nog av tycker vi! Sinnet och själen mår bäst av glada färger. Är du trött – prova att ta på dig rött. Har du svårt att varva ner – ta på dig blått eller lila så skall du se vad som händer. Experimentera och våga med färger så skall du se att livet kommer få nya dimensioner.

Vi är stolta över att kunna sälja så vackra ekologiskt certifierade barnkläder som göteborgska DUNS SWEDEN producerar. DUNS tar fram 4 kollektioner per år och vi väljer ut de bästa mönstren och färgkombinationer de gör. Såklart, vad man uppfattar som vackert är en smaksak och mycket individuellt, men vi utgår ifrån vår egen smak och hittills har det fallit väl ut hos våra kunder.

Våra senast inkomna ekologiska barnkläder: solhattar, kepsar, bodysar, dräkter, leggings, klänningar, en kjol, kortärmade tröjor, påslakanset för baby & barn och dam leggings.

Allt är certifierat från odling till slutprodukt som innebär att både bomullsodlingen och produktionskedjan i sin helhet är kontrollerad av ett oberoende certifieringsorgan, i detta fallet GOTS (Global Organic Textile Standard).

På LotusEco gör vi vårt bästa att sälja kläder av enbart naturmaterial. Elastan försöker vi undvika när det inte är absolut nödvändigt, t ex i strumpor, strumpbyxor, leggings och vissa underkläder.

Vi har skapat en affär som vi själva skulle känna oss trygga att handla i. Naturmaterial, ekologi, kvalité och certifieringar är sådant vi inte vill kompromissa med.

Välkomna att besöka vår butik i Karlskrona eller vår webbutik!

×

♡ Välkommen till vår nya webbutik, LotusEco v3.0! ♡ Läs mer