Publicerad

Investera i din hälsa med en lunchlåda i rostfritt stål

mattermos i rostfritt stålÄr du trött på att din varma lagade mat kommer i kontakt med plast som kan läcka bl a hormonstörande ämnen som du eller dina barn tar upp i kroppen?

Antingen du behöver frakta lunchmaten till jobbet eller ta med mat på resan eller utflykten i skogen så tycker vi det bästa valet är en mattermos i rostfritt stål från Lunchbots.

Fördelar med mattermos i rostfritt stål

Den skadar inte din hälsa, maten kommer bara i kontakt med livsmedelsklassat rostfritt stål

Den är spillfri, dvs du kan ha soppor, grytor eller vilken mat som helst i den utan att vara rädd att den rinner ut i väskan
Den håller din mat varm eller kall eftersom den är vaccumisolerad

LunchBots startades av en kvinna i norra Kalifornien när hon fick barn och inte lyckades hitta matförvaring i rostfritt stål till sig själv och sina barn. Alla deras produkter är hälsosamma, återanvändbara och fria från bisfenol-A (BPA) och andra giftiga ämnen.

Vi har bl a lunchlådor, dipburk, bestick till barn, set med mugg, skål och tallrik i rostfritt stål till barn från LunchBots.

Titta gärna på filmklippet från Naturskyddsföreningen om coctail-effekten och tänk på att minimera din exponering för farliga kemikalier i din vardag. Tyvärr kan du inte räkna med att staten förbjuder det som är farligt för människor. Läs gärna mer i boken Makt, plast, gift & våra barn av Ethel Forsberg, fd generaldirektör för Kemikalieinspektionen.