Snygga skjortklänningar hösten 2017

Skjortklänningen är en ett bra plagg om du vill känna dig lite extra uppklädd. Vi har 4 fina skjortklänningar från engelska People Tree. Alla är miljö- och etikmärkta med GOTS vilket innebär att de är schysst producerade hela vägen utan bekämpningsmedel på fältet, inga farliga kemikalier i fabriken och arbetarna har fått schyssta villkor och en lön de kan leva på.

Vilken skjortklänning är din favorit?

Skjortklänningar i manchester

Är du en manchestertjej? Då kan du välja mellan en marinblå och en vinröd manchesterklänning i en tidlös modell med fickor. Båda är gjorda av finspårigt manchestertyg i 100% ekologisk bomull. Denna skjortklänning känns sportig och ungdomlig då den inte går över knäna. Den har också en otvetydig retrostil. De som är födda på 70-talet minns manchestertyget i bl a dessa härliga färger.

Skjortklänningar i trikå

Gillar du trikå så finns två underbara varianter. En med mönster av röda och mörkröda äpplen på vit bakgrund och en med svarta prickar i olika storlekar på en härlig blå bakgrund. Båda med snyggt krås. Båda dessa klänningar känns lite futuristiska i tyget och klassiska i modellen. Äppeltrycket med sina jordiska färger känns verkligen rätt i tiden nu på hösten och den blå klänningen känns som en given festklänning.

Matcha din skjortklänning

Som extra plagg över din skjortklänning kan du välja en av våra underbara cardigans från People Tree eller Armedangels. Vill du  ha något på benen kan du välja våra fina ekologiska leggings från People Tree i marinblått, svart eller lila. Vi har också ekologiska strumpbyxor i ekologisk ull, ekologisk bomull, silke och lite elastan.

 

Se alla våra ekologiska klänningar →

×

💚 Välkommen till vår nya webbutik, LotusEco v3.0! 💚 Läs mer