Inget märke

Här finns produkter utan ett varumärke satt. Det kan vara för att de saknar varumärke eller för att vi anser det oviktigt.

Visar alla 8 resultat

 • värmeflaska naturgummi liten

  Värmeflaska naturgummi 0,8L

  Inget märke 199 kr

  När det är kallt i sängen eller när man vill ha lite extra värme för fötter, nacke eller mage är det skönt med en gammaldags varmvattenflaska. Denna passar till baby och barn eller om man vill ha lite mindre värme.

  Vi utsätts för en mängd gifter i vår vardag. Minska påverkan där det går.

 • Presentkort ekologiska kläder

  Presentkort

  Inget märke 200 kr5 000 kr

  Ett digitalt presentkort är ett bra alternativ om det är svårt att välja en present att ge bort eller om det är bråttom med leveransen. Så snart du betalt för presentkortet skickas det till mottagarens eller din mejladress. Välj en egen bild eller en av våra förvalda bilder. Våra presentkort är giltiga i 12 månader från köpedatumet.

  Detta händer efter du betalt för presentkortet:

  1. Presentkortet skickas till mottagarens mejladress med ditt meddelande och bilden du valt. Har du valt fördröjd leverans skickas det ut det datum du valt.
  2. Mottagaren kan använda presentkortet genom att klicka på en knapp i mejlet eller genom att skriva in en kod i kassan.
  3. Du får ett meddelande när presentkortet används.

  Det går bra att dela upp presentkortet på flera köp eller att lägga till pengar med ett annat betalsätt om summan är högre än presentkortets belopp.
  Ett alternativ för dig som ger bort presentkortet är att ange din egen mejladress som mottagare och skriva presentkortskoden du får på mejlen på ett eget fysiskt kort som du själv lämnar över till mottagaren.

 • Slow fashion: din guide till smart och hållbart mode

  Bok: Slow fashion – din guide till smart och hållbart mode

  Inget märke 229 kr

  VARJE ÅR KASTAR den genomsnittlige svensken hela åtta kilo kläder rakt ner i soporna. Kanske är plaggen av så dålig kvalité att de går sönder redan efter en användning, eller så håller de bara inte för de allt snabbare trendväxlingarna. Innerst inne vet vi att allt detta köp-och-slängande är ohållbart men hur ska vi göra…

 • boken modeslavar

  Bok: Modeslavar pocket

  Inget märke 55 kr

  I västvärlden talas det ofta om en demokratisering av mode, om hur de billiga klädkedjorna möjliggör för alla att klä sig moderiktigt. De senaste trenderna manglas ut till kunderna i en rasande takt. Men klädindustrin har en smutsig baksida. 2013 inträffade vår tids värsta industriolycka då 1129 personer dog när en byggnad med klädfabriker rasade…

 • Den lilla svarta : modeindustrins mörka baksida

  Bok: Den lilla svarta – modeindustrins mörka baksida

  Inget märke 189 kr

  Gunilla Ander tar läsaren till T-shirt Capital, indiska Tirupur, – ett kluster av syfabriker som står för 90 procent av Indiens hela export av stickade plagg i bomullstrikå och gör en välskriven granskning av slogans som fashion without guilt, the future will be circular, clean fashion och Mother Nature´s own choice /Magnus Linton,DN Boken är…

 • Bok: Handla rätt för en giftfri barndom

  Bok: Handla rätt för en giftfri barndom

  Inget märke 99 kr

  En handfast guide för att undvika att våra barn exponeras för farliga kemikalier i vår vardag.

 • Bok: Den onda badankan pocket

  Bok: Den onda badankan pocket

  Inget märke 55 kr

  Den onda badankan : ditt barn och de osynliga gifterna. En viktig bok för alla småbarnsföräldrar och andra som vill reducera gifterna i sin vardag. Pocket utgiven 2013-08.

 • Bok: Maktplast

  Bok: Makt, plast, gift & våra barn

  Inget märke 195 kr

  Förklarar engagerat och intressant problemet med vårt kemikaliesamhälle och inkluderar råd & checklistor för hur du kan undvika farliga kemikalier i din vardag.