Publicerad

Bättre webbutik för ekologiska kläder i naturmaterial

bättre webbutik

LotusEco blir nu en ännu bättre webbutik. Kortfattat ökar vi vår närvaro på nätet och minskar vår närvaro i vår fysiska butik i Karlskrona. Vår webbutik kommer under året förbättras på en rad områden och vår fysiska butik kommer fr o m februari att ha öppet bara på lördagar samt av kunder förbokade tider.

Sista dagen för vår gamla butik var lör 28/1. Se våra öppettider. Fr o m februari gjord vi om vår butik till ett showroom för vår webbutik/butik med reducerade öppettider.

Sista veckan i juni och hela juli kommer vi att ha öppet torsdag till lördag.

Det här har varit ett mycket svårt beslut för oss. Vi vill inte svika våra lokala kunder som sedan 2009 handlat över disk hos oss. Men just nu måste vi fokusera och intresset för vår fysiska butik räcker inte för att vi skall kunna hålla samma öppettider som tidigare.

Vi satsar nu på att bli en ännu bättre webbutik för ekologiska kläder i naturmaterial! Vi tackar så mycket för ditt stöd på vår resa! Kan du tipsa någon om oss, skicka vidare ett av våra nyhetsbrev till dina kompisar, gilla och dela något från oss på Facebook eller följa oss på Instagram? Inte bara vi, utan alla i produktionskedjan av våra kläder som får chansen att jobba med rena ofarliga produkter under schyssta förhållanden är tacksamma för ditt stöd!

Vårt mål är att vår fysiska butik skall finnas kvar. Den är bra för oss, vi lär oss mycket om kläderna när vi hänger upp dem, får feedback från kunder som provar dem, köper dem och återkommer och berättar om dem. Butiken är bra för våra kunder som kan känna på kläderna och prova dem i provrum. Det är också bra för våra kunder att lära sig sin storlek för senare köp  i vår webbutik. Många av våra kunder är semester-Blekingar eller kommer långväga bara för ett besök på LotusEco.

Vi kommer att börja med att fr o m februari bara hålla öppet på lördagar i vår butik. Men det kommer att vara möjligt för grupper på 2-3 personer att boka en timmes öppettid. Under sommaren och i jultider kommer vi också att försöka utöka öppettiderna.
Det går också bra att göra en beställning i vår webbutik och välja avhämtning i vår fysiska butik, då betalar du heller ingen frakt. Har du alltså inte möjlighet att komma på lördagar under våra ordinarie öppettider gör vi vårt bästa för att lösa så du kan besöka oss och titta på våra kläder eller avhämta en beställd webborder en tid då du kan.

I och med denna omställning minskar vi också våra lokaler för vår fysiska butik och låter vårt lager, packrum och kontor ta över samma yta. Denna del av LotusEco har länge varit trångbodd så för oss som jobbar med webbutiken är det en stor lättnad.

Under hösten 2016 förbättrade vi vår webbutik med bl a snabbare leveranser, fler betalsätt; faktura och delbetalning genom Billmate, PayPal och kortbetalning med 3D Secure, direktbetalning via bank, ny design, kundkonton och bättre underliggande system.

Under våren/sommaren kommer vi att förbättra webbutiken med bl a bättre sortiment, bättre beskrivningar av våra produkter, matchande produkter, önskelista, presentkort, bättre sökningar m.m.

Saknar du något i vårt sortiment eller någon funktion i vår webbutik? Vad skulle göra LotusEco.se till en bättre webbutik för dig? Meddela oss gärna.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för mer information om nya kläder, erbjudanden och tips!