Serendipity Organics

GOTS SerendipitySerendipity Organics är ett danskt klädmärke som tillverkar modekläder i naturmaterial för barn och dam. Vi har börjat med att ta in några av deras finaste damkläder.
Deras kläder har en skandinavisk stil med rena linjer och de är funktionella, enkla och sköna att ha på.
Alla Serendipitys kläder är GOTS-certifierade, 100% ekologiska och SA8000 certifierade som garanterar att kläderna är giftfria, produktionen görs så miljövänligt som möjligt och att människorna involverade har behandlats på ett schysst sätt.
Serendipity använder en unik process för färgning. Istället för att färga tyget färgar de istället fibrerna direkt, innan de blir till tyg. Detta resulterar i ett mjukare tyg och färger som håller längre. De förtvättar också tyget för att säkerställa bättre passform och minimal krympning av kläderna.

Serendipity storleksguide →

Visar alla 7 resultat

 • blus voile creme modell

  Blus dubbelt muslintyg – 2 färger

  Serendipity Organics 979 kr

  Den perfekta sommarblusen i dubbelt muslintyg. En blusmodell med ledig passform som är tidlös, lättmatchad och sval i sommarvärmen. V-ringad, lite längre baktill och 3/4-ärmad. Finns i naturvit/creme och i en blågrå nyans. Passar jättefint till muslinkjolen från Serendipity eller till ett par shorts, sommarbyxor eller en kjol som redan hänger i din garderob :)

 • klänning mönster sommaräng modell

  Klänning mönster sommaräng

  Serendipity Organics 1 199 kr

  En sval och lätt sommarklänning i vävt tyg med romantiskt sommarängstryck. Knäppning ovanför midjan med pärlemoknappar, dolda sidofickor och generös vidd runt midjan.

 • kjol voile blå modell sidan

  Kjol dubbelt muslintyg blågrå

  Serendipity Organics 979 kr 799 kr -18%

  En härlig sommarkjol med två rymliga dolda sidofickor och gummiband samt snöre i midjan. Denna enkla och luftiga kjol slutar en bit nedanför knäna och har samma fina blågrå nyans som den blå blusen och sommarklänningen från Serendipity Organics, båda i samma lätta och dubbla muslintyg.

 • klänning voile blå modell

  Klänning dubbelt muslintyg blågrå

  Serendipity Organics 1 199 kr 999 kr -17%

  En sval, lätt och härlig sommarklänning med smalt och mjukt gummiband i midjan. Omlottmodell ovanför midjan och dolda sidofickor.

 • skjorta mönster sommaräng modell detalj

  Skjorta mönster sommaräng

  Serendipity Organics 979 kr

  En söt blus i skjortmodell och helknäppning med pärlemoknappar framtill. Romantiskt sommarängstryck, kinakrage och rak skärning i midjan.

 • Skjortklänning blåpetrol modellSkjortklänning blåpetrol modell helbild

  Skjortklänning fickor blåpetrol

  Serendipity Organics 1 249 kr 939 kr -25%

  En härlig skjortklänning med kinakrage, små knappöglor istället för knapphål och dolda sidofickor. Det tunna vävda muslintyget är dubbelt i hela klänningen. Denna stiliga klänning är lite längre och den slutar en liten bit nedanför knäna.

 • klänning omlott velour blåpetrol modellKlänning omlott velour blåpetrol

  Klänning omlott velour blåpetrol

  Serendipity Organics 1 199 kr 899 kr -25%

  En stilig, mjuk och mycket skön velourklänning med omlott överdel som slutar strax nedanför knäna. Velourtyget är mjukt och elastiskt i 100% ekologisk bomull. En mysig klänning som man samtidigt känner sig fin i!