LotusEco tilldelas pris

Vi är oerthört hedrade att vi idag blev tilldelade priset ”Vardagshjältarna som är gröna ljus i mörkret” av Miljöpartiet i Karlskrona.Vi bugar och tackar och hoppas vi även i fortsättningen kan vara med och skapa en mer hållbar värld.

Motiveringen lyder:

”På många olika sätt jobbar Cristina och Ben målmedvetet för att ställa om vår värld till en grönare och skönare sådan. I butiken Lotus Eko på Hantverkargatan erbjuds Karlskronaborna ett spännande urval av vackra och trendiga kläder i framtidsmaterial som hampa, nässeltyg, linne och bomull – allt ekologiskt och ofta dessutom rättvisemärkt.

Ben har även startat hemsidan www.ekoblekinge.se där intresserade kan hålla sig uppdaterade om vad som är på gång i länet vad gäller hållbara arrangemang.

Cristina och Ben har med sin entusiasm och förhållningssättet ”Det SKA gå” berikat vår stad när det gäller möjligheterna att ställa om till en hållbar livsstil. Både butiken och hemsidan gör det enklare för individen att välja hållbart. På så sätt kan vi ta ett rejält kliv in i en grönare framtid och samtidigt som vi minskar vårt eget ekologiska fotavtryck på jorden!”

×

♡ Välkommen till vår nya webbutik, LotusEco v3.0! ♡ Läs mer