Rabattkod – kupongkod – rabatter på LotusEco

rabattkodLetar du efter en rabattkod på våra produkter? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du ibland erbjudanden från oss till din mejlbox. Vi har även kategorier med REA-kläder;

REA herr →

REA barn →

REA dam →

OBS! Vi samarbetar inte med någon av alla sajter som påstår sig ha rabattkoder för produkter på LotusEco. Det troligaste är att de antingen får betalt för att visa reklam för sina besökare eller så vill de ha din mejladress för att skicka reklam eller phishinglänkar till dig. Även de recensioner som brukar finnas på sidorna är fejkade.

Vi har alltså tyvärr inte någon kupongkod för dig just nu men det är också värt att tänka på att när du handlar ekologiskt och fair trade går en mycket större del av dina pengar till de som arbetar med att tillverka kläderna och mycket större miljöhänsyn tas också vilket också kostar mer. Genom att skippa dessa utgifter kan många kedjor pressa ner kostnaderna till en fjärdedel eller t o m en femtedel av det kunden betalar. Vi jobbar med små producenter som väljer att certifiera sin produktion vilket garanterar att produktionen är schysst både för arbetarna, miljön och kundens hälsa. Våra marginaler är mycket lägre än kedjornas.

Save

Save

Save

Save

ave

Save

Save

Save