Ekologiska barnkläder på REA

Ekologisk klänning lunnefågel för barnNu REA:r vi många av våra ekologiska barnkläder från DUNS Sweden. Certifierat ekologiska och fairtrade med GOTS-märkning och väldigt snygga!

REA barnkläder
Vi har sålt kläder från DUNS Sweden sedan vi träffade dem på en mässa för naturfiber i Tyskland 2010. DUNS kläder har varit mycket uppskattade och många gillar deras färgglada och lekfulla tryck. En typisk kommentar är ”vad roligt att ekologiska kläder inte behöver vara tråkiga”. Vi har även kläder som en del skulle kalla för tråkiga ekokläder (dovare mer jordnära färger). Alla har sin smak och det är fantastiskt positivt att så många smaker nu kan täckas in med ökat utbud av ekologiska kläder.
Fortsätt efterfråga ekokläder i alla butiker ni köper kläder vilken smak ni än har! Men fråga efter certifierat ekologiska kläder med en certifiering som täcker in hela processen från odling till färdig produkt. Den vanligaste märkningen som tar hänsyn till ekologisk odling, bra arbetsförhållanden och inte minst beredningen som blekning och färgning är GOTS. Jämförelse mellan olika textilmärkningar.

Läs gärna mer om hur vi kan skydda våra barn och plastindustrins spel bakom kulisserna  i boken Makt, plast, gift och våra barn. Vi tycker den här boken är så viktig så vi säljer den till bästa priset på nätet just nu.