Ekologiska kläder i tider av Corona (COVID-19)

Just nu är det tuffa tider för många verksamheter världen över. Nu är det också därför extra viktigt att stötta det du vill se finnas kvar efter krisen. Vill du att verksamheter som satsar på ekologiskt skall finnas kvar? Ja, då behöver du stötta dem genom att välja att handla hos dem när du behöver något.

Vi uppskattar dig

Både vi och våra leverantörer är små företag som satsar på ekologiskt och fair trade och som känner ett stort ansvar för arbetarna som tillverkar kläderna och nu riskerar drabbas hårt om vi inte kan fortsätta köpa in det som de producerar.
Tack till dig som fortsätter stötta ekologisk och rättvis produktion! Hos oss kan du vara säker på vad du köper genom att alla våra textilier är GOTS-märkta hela vägen.

LotusEco i Coronatider

LotusEco lagerbutik

  • Vi har öppet på förfrågan och vi släpper bara in ett sällskap i taget så det inte finns någon risk för trängsel.
  • Vi erbjuder gratis hemleverans med cykel i centrala Karlskrona (Trossö, Saltö, Långholmen, Pantarholmen och Bergåsa).
  • Det går bra att göra en beställning i vår webbutik och boka en tid för att hämta i vår lagerbutik. Vill du inte komma in i butiken så kommer vi ut med paketet.
  • Vi har Ekodes handdesinfektion som du kan använda om du rör t ex vid vår kortterminal.

LotusEco webbutik

  • Vi skickar som vanligt våra onlinebeställningar snabbt. Oftast samma dag som du beställer. PostNord har aviserat att det kan förekomma förseningar.
  • Vi skickar de flesta paket med tjänsten Varubrev. Får det inte plats i din brevlåda/fastighetsbox skickas det till ombud, men vill du att paketet levereras vid din dörr istället kan du meddela oss detta! För större paket använder vi MyPack och vi tittar just nu på möjligheten för hemleverans av även dessa paket.
  • Just nu kan vi inte skicka till alla länder pga nedstängning, se mer info från PostNord.
  • Vårt lager är fullt med ekologiska GOTS-märkta kläder och vi har fått det mesta från våra leverantörer för våren och sommaren så vi kommer inte stå utan varor även om det skulle bli fler restriktioner för varutransporter från utlandet.
  • Alla våra varor skickas från vårt lager i Karlskrona. Risken att smittas genom ett paket är enligt WHO väldigt liten.

Såhär tycker våra kunder om oss

Detta är de senaste rösterna om oss.

[trustpilot_grid_trustbox]