Karlskrona Ekoguide

Karlskrona Ekoguide är en liten A6-broschyr med recensioner för de 12 bästa ekoverksamheterna i Karlskrona enligt Ekoguidens kriterier. LotusEco är stolta att vara med i guiden som enda klädbutik i Karlskrona som säljer enbart ekologiska kläder. Läs recensionen på Ekoguiden.nu

Karlskrona Ekoguide

Naturskyddsföreningen har i samarbete med Medveten Konsumtion tagit fram den tryckta ekoguiden för Karlskrona. Ekoguiden är till för att uppmuntra boende och besökare att göra fler medvetna val. Den bygger på Medveten Konsumtions webbverktyg Ekoguiden där man kan hitta ekobutiker på ett 10-tal orter i Sverige. Mer info om Karlskronas tryckta guide finns på karlskronaekoguide.se.

Guiden finns att köpa för 10 kr hos alla som är med i guiden, Karlskrona turistbyrå samt i LotusEco:s webbutik.

Karlskrona Ekoguide kommer att lanseras ons 13/4 kl 18-20 i samband med en föreläsning om medveten konsumtion men finns alltså redan nu på LotusEco.

Förutom LotusEco finns följande verksamheter med i guiden: Världsbutiken, ett ekobageri, en frisör som säljer ekologiska hårvårdsprodukter, ett minispa som säljer ekologiska kroppsvårdsprotukter, ett KRAV-märkt café, en KRAV-märkt restaurang, en ekologisk livsmedelsbutik/smoothiebar, en byggvårdsbutik, en välsorterad ekologisk livsmedelsbutik, ett vego/eko café och en second hand för barn.

Köp guiden online →

×

♡ Välkommen till vår nya webbutik, LotusEco v3.0! ♡ Läs mer